За Овчеполските Работи

ден 360.00

Испорака по карго во Република Македонија (3-5 работни дена) и по стандардна пошта за странство.

#Продавницата
#Prodavnicata

Опис

Со оваа книга се претставува и прикажува Овче Поле, засебен природен регион со свои посебни карактеристики. Овчеполието, Овчеполската Котлина, Овчеполскиот регион, Овчеполската земја заслужуваат многу поголемо внимание од овој скромен обид за јавно претставување и прикажување. Преку ова издание, сите заинтересирани за големото и плодородно Овчеполие, можат да добијат соодветни податоци и информации. Читателите кои што сакаат да научат повеќе за минатото на Овче Поле директно од страниците на старите книги кои што за волја на вистината, ретко се достапни во денешно време, можат да ги прочитаат книгите „Зборник за Овче Поле“ – книга прва, втора и трета. Во оваа книга можете да прочитате авторски текстови, преводи на стари записи, но и да видите ретки документи и фотографии од Овче Поле. Книгата „За Овчеполските работи“ е инспирирана од древниот мит и бит на регионот кој е еден од ретките во светот кои изобилуваат со толку многу природни ресурси и културно наследство.

Осврти

Сеуште нема критика.

Бидете први кои ќе ги разгледате & ldquo; За Овчеполските Работи & rdquo;

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *