• Новак
Дијагностички Пост Картичка USB Мини PCI-E PCI ЗЗК PC Аналитичар Тестер

Дијагностички Пост Картичка USB Мини PCI-E PCI ЗЗК PC Аналитичар Тестер

DEN 141.12
Во достапна форма

Пристапност


ПРВИОТ индикатор е исклучено, CLK индикаторот трепка и кодексот на дијагностички картичка е "00".
Обично, на матичната плоча нема слот се совпаѓаат со интерфејс.
Можеби матична плоча не поддржува дијагностички картичка мини PCI-E интерфејс.
Генерално, за погодност, препорачливо е дека корисникот го поврзува дијагностички картичка за да ЗЗК интерфејс bios-от преку летање линија на матичната плоча.
Така, корисниците треба за да се поврзете на интерфејс на матичната плоча преку летање линија.
Тоа покажува дека ПРВ и часовникот сигнал е нормално.Интерфејс : мини PCI, мини PCI-E, ЗЗК
Погоден за лаптоп
Поддршка Мини PCI, Мини PCI-E, ЗЗК автобус интерфејс
Лаптоп плоча ќ излез серија на кодови на грешки во процесот на работа. Мерењето е дозволено грешка е +/- 1-3cm.
Ако долниот десен агол на правото дигитални цевка е за, тоа покажува дека дијагностички картичка е во мини PCI-E или ЗЗК автобус држава.
Тоа е забелешка универзална.На disgnostic картичка ќе добијат овие кодовите.
Корисниците може да се утврди вина на матичната плоча преку кодовите на грешка.
ПРВИОТ индикатор е исклучено, CLK индикатор не флеш и кодексот на дијагностички картичка е "00".

Главните карактеристики

Бренд Име:
Gonbes
Тип:
Додади На Картички

Избор на клиент