• Новак
PKE, keyless, ниска фреквенција будење AS3933 учење одбор, развој одбор, фиксиран код, кодот

PKE, keyless, ниска фреквенција будење AS3933 учење одбор, развој одбор, фиксиран код, кодот

DEN 3408.00
Во достапна форма

Пристапност

MCU модел : STC11 F04 E. одборот USB да TTL, за да се постигне комуникација, симнете програма, напојување. Примачот растојание (на одборот за тестот одбор, крајниот ефект на висока фреквенција далечинска контрола е лоша, не комерцијални одделение се користи за тестирање цели, а не како перформанси евалуација, тест одбор на ниска фреквенција тест во согласност со проектот за апликација и актуелната употреба, треба да се обрне внимание на појавување на антена resonant capacitor за понатамошно зголемување LF ефектот на 32 PF, чекор по чекор tunable resonant capacitor AS3933 внатрешна). општите процеси : далечински управувач одбор се разбуди неговиот аналогно кодирање 433 M се разбудам, откако ја испрати за да ја пратите во 433 M сигнал базна станица добива податоци во неговата проверка на законитоста на топката отвори реле аутпутот, што укажува ламба, на ѕвончето. разбуди растојание 1-3м 8. Далечински контролирани да научат повторно?. ниска фреквенција будење пренесува антена. режим на власт 2ua.433 Mhz superheterodyne приемник модул : SYN480. база одбор е опремен со CR2032 батеријата, и испраќање на одборот е поврзан со компјутер со Андроид мобилен телефон на податоци на линија (или вклучен со DC12 V напојување).

Главните карактеристики

Test1:
4
Број На Модел На:
AS3933
Test4:
4
Бренд Име:
BETTERSHENGSUN
is_customized:
Yes

Избор на клиент

OEG PCLH-108A1F-01 220/240VAC
 • Новак

OEG PCLH-108A1F-01 220/240VAC

DEN 237.00 257.76

""""""" "Купувачи се забележи : "" 1 Нашата компанија може да се купи други Електронски додаток и IC делови за в

STM32F303CCT6 STM32F303CC QFP48
 • Новак

STM32F303CCT6 STM32F303CC QFP48

DEN 139.00 150.72

""""""" "Купувачи се забележи : "" 1 Нашата компанија може да се купи други Електронски додаток и IC делови за в

HF3FD 024-H3F(335)(567) 24VDC 10A
 • Новак

HF3FD 024-H3F(335)(567) 24VDC 10A

DEN 11.00 12.00

""""""" "Купувачи се забележи : "" 1 Нашата компанија може да се купи други Електронски додаток и IC делови за в

S-60W S-40W
 • Новак

S-60W S-40W

DEN 982.00 1067.04

""""""" "Купувачи се забележи : "" 1 Нашата компанија може да се купи други Електронски додаток и IC делови за в

DMA-SH-109D 22F-1C
 • Новак

DMA-SH-109D 22F-1C

DEN 16.00 17.28

""""""" "Купувачи се забележи : "" 1 Нашата компанија може да се купи други Електронски додаток и IC делови за в

RHRP8120 ДА-220
 • Новак

RHRP8120 ДА-220

DEN 25.00 27.36

""""""" "Купувачи се забележи : "" 1 Нашата компанија може да се купи други Електронски додаток и IC делови за в

L4936
 • Новак

L4936

DEN 81.00 88.32

""""""" "Купувачи се забележи : "" 1 Нашата компанија може да се купи други Електронски додаток и IC делови за в

M61541 QFP
 • Новак

M61541 QFP

DEN 426.00 463.20

""""""" "Купувачи се забележи : "" 1 Нашата компанија може да се купи други Електронски додаток и IC делови за в

RSN3404
 • Новак

RSN3404

DEN 581.00 631.68

""""""" "Купувачи се забележи : "" 1 Нашата компанија може да се купи други Електронски додаток и IC делови за в

S29JL032H70TFI21 TSOP48
 • Новак

S29JL032H70TFI21 TSOP48

DEN 91.00 98.40

""""""" "Купувачи се забележи : "" 1 Нашата компанија може да се купи други Електронски додаток и IC делови за в

PIC16F84A-04/P
 • Новак

PIC16F84A-04/P

DEN 25.00 27.84

""""""" "Купувачи се забележи : "" 1 Нашата компанија може да се купи други Електронски додаток и IC делови за в

PCN-124D3MHZ PCN-124D3MHZ-24V 3А PCN
 • Новак

PCN-124D3MHZ PCN-124D3MHZ-24V 3А PCN

DEN 21.00 22.56

""""""" "Купувачи се забележи : "" 1 Нашата компанија може да се купи други Електронски додаток и IC делови за в

F4AK024T F4AK024T-24VDC 24V
 • Новак

F4AK024T F4AK024T-24VDC 24V

DEN 26.00 28.80

""""""" "Купувачи се забележи : "" 1 Нашата компанија може да се купи други Електронски додаток и IC делови за в

AY0438-I/P AY0438I
 • Новак

AY0438-I/P AY0438I

DEN 83.00 90.24

""""""" "Купувачи се забележи : "" 1 Нашата компанија може да се купи други Електронски додаток и IC делови за в

А1-S-112IA 32F-1A 750
 • Новак

А1-S-112IA 32F-1A 750

DEN 20.00 21.60

""""""" "Купувачи се забележи : "" 1 Нашата компанија може да се купи други Електронски додаток и IC делови за в

2SC1096 3А/40V/10W ДА-202
 • Новак

2SC1096 3А/40V/10W ДА-202

DEN 56.00 60.96

""""""" "Купувачи се забележи : "" 1 Нашата компанија може да се купи други Електронски додаток и IC делови за в

F3PA005V 5VDC 5A 4
 • Новак

F3PA005V 5VDC 5A 4

DEN 43.00 46.56

""""""" "Купувачи се забележи : "" 1 Нашата компанија може да се купи други Електронски додаток и IC делови за в